پشتیبانی
به وب سایت ایی حکیم، پایگاه تخصصی طب سنتی ایران خوش آمدید.
تاريخ درج: شنبه 1399/12/16 (10:46) تعداد بازديد: 14756 بار

لک های صورت را درمان کنید

مــــرجــــع: 📕 نسخه‌ی شفا (گل و گیاه)نویسنده: 📝 صفدر صانعی
توصیه های طب سنتی
تدابیری برای لک صورت از نگاه طب سنتی
منبع

نسخه‌ی شفا (گل و گیاه)، دکتر صفدر صانعی، انتشارات حافظ نوین، تهران، ۱۳۸۶ | عکس از Ben Scott و Daniil Lebedev و Siora Photography
لک صورت

این لک‌های نامناسب، بیشتر در زمان آبستنی پیدا می‌شوند و در بانوان یا دخترانی که دچار اختلال سیکل قاعدگی هستند نیز به‌وجود می‌آید.

علاوه بر اختلافات ارمون‌های جنسی، ضعف کار کبد، دستگاه گوارشی و به‌خصوص تأثیر ارمون ملانوترپ هیپوفیز را در ایجاد آن بی‌تأثیر نمی‌دانند. در هر صورت برای معالجه موضعی آن‌ها معالجه داخلی نیز توصیه می‌شود.

یبوست و جذب سموم بیش از معمول روده‌ها، نیز عامل تشدید کننده لک‌ها نیز خواهد بود. آفتاب و تابش مستقیم خورشید رل بسیار مهمی در ازدیاد آن‌ها به‌عهده دارد، خوردن مواد رنگ دانه‌ای مثل گوجه، بادنجان مخصوصاً سرخ کرده آن‌ها عامل زیاد کننده لک‌ها می‌باشد.

درباره درمان لک های پوستی بیشتر بخوانید

آرد جو 10 گرم، آرد باقلا 10 گرم، آرد نخود 10 گرم، آرد عدس 5 گرم، آرد برنج 10 گرم، مغز تخم خیار 5 گرم، مغز تخم خربزه 5 گرم، تخم شاهی 5 گرم، تخم ترب 5 گرم و کف دریا هم 5 گرم، همه را نرم کوبیده آماده کرده روزانه در چند نوبت یک قاشق مرباخوری از آن را در نصف استکان شیر برای آن‌ها که صورتشان چرب است. حل کرده به‌مالند و خوب ماساژ دهند و پس از چهار ساعت بشویند. (ترکیب کف دریا از کربنات کلسیم، سولفات کلسیم، اکسید آهن، اکسید آلومینیم و منیزیوم، فلزات قلیایی، سیلیس و فسفر است).

شستن صورت با آب سبوس گندم یا برنج یا آب گرم ساده یا آب گل زوفا توصیه می‌شود، این عمل را تا حصول نتیجه کامل می‌بایستی ادامه داد. این شستشوی صورت بعد از مالیدن داروهای بالا انجام می‌شود و گل زوفا بهتر از سایر شستشو دهنده‌ها می‌باشد. برای این کار شنبلیله و افسنطین نیز مفید است.



برچسب ها
پوست مو

  
دارای امتیاز  از 0 رأی